Запечена по-грецьки риба

Приготування. Запечена по-грецьки риба

Просочений ароматами зелені, риба виходить соковита і з золотистою сирною скоринкою. Прекрасне блюдо з відтінком Середземномор’я.

Інгредієнти:
рибне філе – 700 грам;
твердий сир – 300 грам;
помідор – 3 шт.;
часник – 2 зубчики;
майонез – 250 грам;
сік половини лимона;
зелена цибуля, базилік;
зелень кропу, зелень петрушки.
Розділіть філе на порції і натріть сіллю, а потім збризніть соком лимона. Подрібніть всю зелень і часник, помідори дрібно наріжте, а сир натріть на тертці. Змішайте зелень, помідори, часник і половину сиру з майонезом. Змажте цією сумішшю рибного філе і посипте сиром, що залишився, потім запікайте рибу в духовці близько півгодини при 180° на змащеному олією деку.