Запіканка з рису, шинки і сиру

Приготування. Запіканка з рису, шинки і сиру

Чудова запіканка з насиченим вершковим смаком, виглядає просто шикарно, при цьому вона містить у собі три види сиру, які чудово поєднуються з рисом і шинкою.

Інгредієнти:

  • відварений рис – 4 чашки;
  • моцарелла – 100 грам;
  • шинка – 100 грам;
  • морква – 1 шт.;
  • петрушка – 2 стіл. ложки;
  • яйце – 2 шт.;
  • молоко – 1 чашка;
  • вершковий сир – 150 грам;
  • тертий сир пармезан – 1 чашка;
  • сіль, перець.

Моцарелу і моркву потерти, шинку нарізати невеликими кубиками, петрушку дрібно нарізати. Змішайте порізані овочі, шинку і відварений рис в мисці.
За допомогою блендера збийте молоко, вершковий сир, тертий пармезан, яйця, сіль, перець.
Розігрійте духовку до 200° форму для випічки змастіть маслом. Викладіть рис і залийте соусом. Час випікання – десь пів години, до золотистого кольору.