Запіканка з рису, шинки і сиру
Приготування. Запіканка з рису, шинки і сиру
Чудова запіканка з насиченим вершковим смаком, виглядає просто шикарно, при цьому вона містить у собі три види сиру, які чудово поєднуються з рисом і шинкою.
Інгредієнти:
- відварений рис – 4 чашки;
- моцарелла – 100 грам;
- шинка – 100 грам;
- морква – 1 шт.;
- петрушка – 2 стіл. ложки;
- яйце – 2 шт.;
- молоко – 1 чашка;
- вершковий сир – 150 грам;
- тертий сир пармезан – 1 чашка;
- сіль, перець.
Моцарелу і моркву потерти, шинку нарізати невеликими кубиками, петрушку дрібно нарізати. Змішайте порізані овочі, шинку і відварений рис в мисці.
За допомогою блендера збийте молоко, вершковий сир, тертий пармезан, яйця, сіль, перець.
Розігрійте духовку до 200° форму для випічки змастіть маслом. Викладіть рис і залийте соусом. Час випікання – десь пів години, до золотистого кольору.