Смажена в клярі індичка зі стручковою квасолею

Приготування. Смажена в клярі індичка зі стручковою квасолею

Ось ще один привабливий спосіб з’єднати м’ясне та овочеве страви. Цікаве поєднання м’яса індички і насиченого бобового смаку, приємно відтіняється хрустким кунжутом.

Інгредієнти:
філе індички – 300 грам;
молоко (вода) – 1 стакан;
борошно – 0,5 склянки;
заморожена стручкова квасоля – 300 грам;
соєвий соус – 1 стіл. ложка;
оливкова олія – 1 стіл. ложка;
рослинна олія – 0,5 склянки;
кунжут – 1 жменя;
яйце – 1 шт.
З молока, борошна, яйця і соєвого соусу зробіть кляр. М’ясо індички порізати не дуже великими шматками. Вмочіть шматочки індички в клярі і на добре розігрітій сковорідці обсмажте на рослинній олії з обох сторін. Після викладіть готові обсмажені шматки індички на паперові серветки, щоб вбрався зайвий жир. Потім посипте філе в клярі кунжутом. Стручкову квасолю розморозьте, посоліть і обсмажте на оливковій олії, поки не з’явиться апетитна скориночка. М’ясо індички подавати з квасолею.