Жульєн курячий з грибами

Приготування. Жульєн курячий з грибами

Раніше жульєни були виключно овочевими стравами. Тут ви побачите сучасну інтерпретацію цього смачного страви тільки з начинкою грибів і м’яса.

Інгредієнти:

  • Кількість продуктів розраховано на 2 порції.
  • куряче філе — 250 грам;
  • гриби — 200 грам;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт. (великий);
  • сир нежирний — 100 грам;
  • йогурт без добавок (сметана 10%) — 150-200 грам;
  • сіль, перець.

Приготуємо жульєн курячий з грибами

Дрібно поріжте, куряче філе, гриби і цибулю. Гриби обсмажте з цибулею до напівготовності. Для жульєна потрібно виготовити кокотниці з фольги. Всередину покладіть гриби і курку, залийте сметаною, потім рясно посипте тертим на крупній тертці сиром. Добре розігрійте духовку і поставте запікатися в духовку, поки сир не схопиться рум’яною скоринкою.