Гарбузово-сочевичний суп

Приготування. Гарбузово-сочевичний суп

Для цієї легкої вегетаріанської страви нам знадобляться наступні продукти:

100 грам чечевиці (червоної);
1 кг гарбузової м’якоті;
200 грам моркви (дрібно нарізати або натерти на тертку);
1 столова ложка оливкової олії;
200 мл молока;
700 мл овочевого бульйону;
1 чайна ложка каррі-масалов;
куркума, асафетида, сіль;
зелень кінзи;
У великій каструлі розігріваємо олію, потім додаємо гарбуз і моркву, обсмажуємо десь хвилину, після посипаємо спеціями і продовжуємо смажити ще хвилину, постійно помішуючи. Після цього до овочів вливаємо молоко і бульйон, додаємо сочевицю і варимо суп 20-30 хвилин на повільному вогні. Потім за допомогою блендера подрібнюють суп до пюре подібної консистенції, доводимо до кипіння і ваш суп готовий! Добре посипати зеленню при подачі до столу.